tirsdag den 12. oktober 2010

Tapas i hjertet af Århus

Den er ikke helt ny og det er da også et par uger siden jeg var der, men den bliver ved med at dukke op...
CANblau i Klosterport åbnede for en god månedstid siden.
Vi var 4 gutter inde og spise en lørdag aften og vi kom i lidt for god tid, så der var tid til en lille runvisning af Jimmy Holm, som er køkkenchef og sørger får at det kører rundt.... (Han har en fortid på bl.a. El Bulli)
Vi fik vores bord og startede med en blid Cava, som smagte himmelsk. Den indtog vi imens vi kikkede på kortet. Og det er meget svært at begrænse sig, så vi nåede da det meste af kortet igennem. ( Dagens tavle, som er en 4 retters menu blev desværre taget ned imens vi sad og bestilte, da der var mandefald  i køkkenet.)
Vi fik retterne ind løbende, så vi "kun" sad med 5-6 anretninger ad gangen. ;-)
Vi fik dog lov til at få en Hovedret, som Jimmy tryllede frem - ofte en fordel at kende "giraffen" ;-) -  som bestod af langtidstegt Pattegris og foiegras...  Noget af det bedste gris jeg har smagt, det var helt fantastisk..  
Alle tapas er helt igennem atutentiske, med masser af smag og perfekte tilberedninger. Det er rigtig dejligt med en tapasbar det gør det rigtigt og ikke den efterhånden kedelige danske fortolkning af Tapas man møder rundt omkring.
Vi sluttede af med en god espresso og lidt sødt.

Der er virkelig Value for Money på CANblau

Ingen kommentarer:

Send en kommentar